Microsoft Gold Partner

Wij zijn officieel Microsoft Gold Certified Partner Learning Solutions. Deze hoogst haalbare Microsoft certificering is een kwaliteitsmerk dat Microsoft toekent aan partners en dat wereldwijd objectief aan dezelfde normen tegemoetkomt.

Topexpert

Als topexpert terzake met verregaande know-how in Microsoft oplossingen, voldoen wij aan zeer strenge kwaliteitseisen. Met meerdere gecertificeerde specialisten in huis die op de hoogte zijn van en ervaring hebben met de meest recente technologische ontwikkelingen en die hebben bewezen de Microsoft technologie volledig te beheersen en de producten door en door te kennen. In de praktijk hebben wij een verregaande expertise opgebouwd in het succesvol ontwikkelen en implementeren van op Microsoft gebaseerde oplossingen.

Permanente Updates

Elke Microsoft Certified partner moet blijvend aan de strenge voorwaarden per categorie voldoen om het Gold-label te verkrijgen en te behouden.

Kwaliteitsgarantie

U herkent een Microsoft Gold Certified Partner aan het logo dat Microsoft hen toekent. Dit kwaliteitsmerk is uw garantie dat u de beste partner getroffen heeft.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam